Városháza
Önkormányzat

Klímavédelemi rajzpályázat

Miskolc Megyei Jogú Város klímastratégiájának kidolgozása és klímatudatos szemléletformálás megvalósítása a városi lakosság körében című KEHOP támogatással megvalósuló projekt kapcsán (KEHOP-1-2.1-18-2018-00013), Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

Rajzpályázatot

hirdet a klímavédelem jegyében

A pályázat keretében arra kérjük a gyermekeket, hogy a rajzaikon keresztül mutassák be, mit jelent számukra a klímavédelem, mit tehetünk bolygónk megmentéséért. Alkotásaikban megmutathatják, mit szeretnének megváltoztatni a felnőttek viselkedésében, hogy környezetünk élhetőbb, fenntarthatóbb legyen.

Pályázati feltétel:

  • Egy alkotó kizárólag egyetlen alkotással pályázhat.
  • A pályamű ceruza, zsírkréta, filctoll, grafit, pasztell, festék alapú rajzeszközzel, vagy kollázs technikával készüljön.
  • Kérjük, hogy a rajzok esetén a pályázati munka hátuljára ragasztással vagy nem eltávolítható, nem lemosható írással adjanak meg egy a pályamunkához tartozó jeligét.
  • A pályamunkához mellékelni kell a hiánytalanul kitöltött, és a pályázó törvényes képviselője által aláírt regisztrációs lapot, amely a pályázati felhívás 1. számú melléklete.

A pályázat benyújtásának módja:

A pályamunkákat az alábbi címre kell beküldeni, vagy bevinni: Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 3525 Miskolc Városház tér 8. Ökomenedzser iroda, vagy online módon a palyazat@miskolc.hu címre elküldve.

A borítékon kérjük tüntessék fel a: „Klímavédelmi rajzpályázat” megjelölést.

Pályázati határidő:

A pályázat lezárásának határideje: 2021. november 30. kedd 16 óra

További részletek a pályázati felhívásban