Élet a városban
Városinformáció

MiREND-Sec Vagyonvédelmi Kft.

A társaságot 2013-ban Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata VI-137/4975/2013. számú határozatával hozta létre, melynek elsődleges célja az önkormányzat kezelésében megjelenő nagy értékű vagyonelemek az eddiginél korszerűbb, és ezáltal hatékonyabb védelmi rendszerének megteremtése, valamint a vagyon elleni bűncselekmények visszaszorítása, a város közbiztonságának, közrendjének elősegítése.

Tevékenység

Miskolc város biztonságának megteremtése az összefogás, az együttműködés elvére épül. A MiREND-Sec Kft. szorosan együttműködik az Önkormányzat Rendészeti szervével, valamint a rendőrséggel. A vagyonvédelmi cég munkatársaikat speciális szakmai kompetenciák alapján választják ki, folyamatosan képzik, biztosítva ezzel a magas szintű feladatellátást. Jelenleg a Miskolc Holding tagvállalatainál végeznek teljes körű vagyonvédelmi tevékenységet, valamint igény szerint a városi kulturális és sportrendezvényeket biztosítják, felkérés alapján külső cégek vagyonvédelmét is ellátják. Mindenkori megbízóik igényeit rugalmasan, gyorsan, hatékonyan a legnagyobb precizitással és pontossággal, a legnagyobb diszkréció mellett látják el.

Elérhetőségek

Cím: 3530 Miskolc, Győri kapu 27.

Telefon: 46/794-103

E-mail: info@mirend.hu

Küldetés

A MiREND-Sec Kft. küldetése Miskolc város vagyonának megőrzése és rendjének biztosítása az őrzött létesítményekben és rendezvényeken, továbbá lakossági megbízások alapján megbízható távfelügyeleti rendszer bevezetése és üzemeltetése.Szlogen: Vagyonvédelem felsőfokon

Menedzsment szervezet

Németh Judit ügyvezető

Kapcsolódó linkek

http://mirendsec.hu/