Élet a városban
Sport
Sport 2020. február 09.
Nyert és őrzi harmadik helyét a PannErgy-MVLC

Hazai pályán, a Kemény Dénes Városi Sportuszodában aratott győzelmet  február8-án,szombaton este a PannErgy-MVLC-Miskolc. Vidumansky László tanítványai a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor vezette Újpestnél bizonyultak jobbnak. A sikerrel a miskolciak őrzik harmadik helyüket csoportjukban.

(Fotó: Kamarás Péter)

E.ON Férfi vízilabda OB I, 11. forduló 
A-csoport
PannErgy-MVLC-Miskolc UVSE-Hunguest Hotels 16-12 (2-2, 5-3, 6-3, 3-4)
Gólszerzők: Nagy Á. 5, Manzi 4, Vadovics 2, Misics 2, Vismeg Zs., Vismeg B., Sztojanovics, ill. Konarik 5, Vigvári Vendel 4, Dala, Korbács

Örömteli, hogy Vadovics Viktor és Nagy Ádám formája felszálló ágban van (Ádám ismét meghívót kapott a felnőtt válogatottba a keddi Franciaország elleni világliga selejtező mérkőzésre) és ezúttal Edoardo Manzi zárkózott fel melléjük 4 remek góljával. Ismét újoncot avatott a miskolci csapat a saját nevelésű Tóth Levente személyében, a Vismeg testvérek pedig 1-1 góllal bizonyították, hogy Vidumansky László vezetőedző bármikor számíthat rájuk.

2020-ban bővült a gárda szponzori listája, ettől a mérkőzéstől a miskolci Rockabilly Chicken is szerepel a támogatók között. A hazai mérkőzések után 3 kiválasztott miskolci játékos kapja meg a felajánlott étkezési utalványokat, melyeket első aljkalommal Nagy Ádám, Vadovics Viktor és Edoardo Manzi vehetett át.

 

(Fotó: Kamarás Péter)

Az A-csoport állása: 1. FTC 33, 2. Szolnok 30, 3. Miskolc 25, 4. Pécs 14, 5. UVSE 13, 6. Debrecen 6, 7. Szeged 6, 8. Tatabánya 0.