Közérdekű 2022. június 08.
Nyári zsongás a MiskolcOn-on, játsszon és nyerjen a város Facebook oldalán

A nyári hangulat és élmények jegyében új, a város hivatalos Facebook oldalán zajló nyereményjátékra invitálja a közösségi hálót használókat Miskolc önkormányzata.

A közel egy hónapig tartó kampányban a város kiemelt turisztikai látványosságaira, éttermeibe, a nyáron zajló izgalmas programokra nyerhetnek páros belépőjegyeket, ajándékokat a játékban megmérettető oldalkedvelők. Ehhez nem kell mást tenniük, mint június 8-tól folyamatosan figyelemmel követni a MiskolcOn bejegyzéseit és válaszolni a nyereményjátékban feltett kérdésekre. Az átadásra kerülő ajándékok összeállítását a pezsdítő nyári romantika, a kulturális kikapcsolódás, az élményekben gazdag feltöltődés ihlette.

A pontos játékszabályzat egyébként itt érhető el. ( https://www.miskolc.hu/facebook-nyeremenyjatek-szabalyzat

 

Minden héten más és más értékes nyereményért szállhatnak ringbe az aktív Facebook-ot használók, a győztest minden esetben sorsolással választja ki majd az önkormányzat.

Érdemes figyelni a városi oldalt, mert az üzemeltetői gyakran játékos meglepetésekkel kedveskednek a Facebook-ot használóknak.

Kövesse a MiskolcOn-t, mely Miskolcról szól miskolciaknak és mindenkinek, aki városunkról szeretne friss információt, naprakész tartalmat, érdeklődik a helyi a programokról, kikapcsolódási lehetőségekről.

Játékra és nyári kalandokra fel kedves felhasználók!