Közérdekű 2022. június 24.
Mocsárciprustól a tavirózsáig - miskolctapolcai garantált sétára várják az érdeklődőket

2022. június 23. – A Tourinform Miskolc iroda június 25-én 10 órára garantált sétát hirdetett Miskolctapolcára. A közel 2 órás séta az Ellipsum Élmény –és Strandfürdő bejáratától indul.

A nyár beköszöntével megszaporodnak a Tourinform Miskolc által szervezett garantált séták száma. A turisztikai főszezonban nemcsak a belvárosban lehet idegenvezető segítségével sok érdekességet tartogató sétákat tenni, hanem Miskolc egyéb városrészeiben is.

 

A Mocsárciprustól a tavirózsáig címet viselő séta ezúttal Miskolctapolcára vezet, ahol a résztvevők többek között megtudhatják hogyan lett Miskolctapolca kedvelt fürdőterület, milyen egyházi és botanikai érdekességek találhatók az üdülőövezetben, hogyan kapcsolódhatunk ki pihenésünk során, mi a Barlangfürdő története. Az út során a mókus látványa is garantált. A részvétel nem igényel előzetes regisztrációt. A strandolás mellett a kulturális információkra is nyitott érdeklődőket a Tourinform iroda idegenvezetője az Ellipsum Élmény-és Strandfürdő főbejáratánál várja. Jegyvásárlás a helyszínen indulás előtt 10-15 perccel. A séta szombaton 10 órakor indul.

 

Bővebb információ: https://www.hellomiskolc.hu/Garantalt-varosnezes-Miskolctapolcan

 

Hivatkozások