Meghívó 2020. január 23.
Kocsonyafesztivál 2020: Igazi közönségkedvencek érkeznek Miskolcra

Hét év hosszú idő, de van, amire érdemes várni! Ilyen az igazi, hamisítatlan Miskolci Kocsonyafesztivál is, ami éppen ennyi esztendő után tér vissza „szülővárosába”. Hét év után újra a jól ismert legenda, a miskolci kocsonyában pislogó béka adja a fesztivál alapját. Újra megelevenedik a főutca, visszatérnek azok a programok és kísérőrendezvények, amelyek 2000 és 2013 között méltán tették országos hírűvé, illetve Magyarország egyik legnagyobb téli, szabadtéri, kulturális és gasztrofesztiváljává az akkor 250 ezernél is több látogatót Miskolcra vonzó programsorozatot.

A Kocsonyafesztivál tehát hét év után hazatér és igazi közönségkedvenceket hoz magával. Bagossy Brothers Company, Esti Kornél, 30Y, Anna & the Barbies, Random Trip, Balkán Fanatik, Ladánybene 27, Paddy and the Rats, Pannonia Allstars Ska Orchestra, Náksi, Müller Péter Sziámi AndFriends, és maga az élő legenda, Bródy János is fellép majd a fesztivál három helyszínén: a Villanyrendőr színpadon, az Erzsébet téren felállított Miskolc színpadon, és a Városháztér színpadon, a Szent István téren.

És ez még nem minden. Bíborszél, Ildy Rider, ABCD, Áll-A-Tok?, Bohemian Betyars, Z!ENEMI, Miskolci Illés EmlékZenekar, Kabinet Rt., Kántor Band, Rotor és Zenegép – hogy csak néhányat említsünk a fesztivál miskolci, vagy miskolci kötődésű fellépői közül.

Mindemellett pedig rengeteg kísérőrendezvény, kulturális és gasztroprogramok, tudományos, környezetvédelmi és szórakoztató előadások, bemutatók várják majd a közönséget a Kocsonyafesztivál 2020-as kínálatában, február 14-től 16-ig. Lesz zöld sátor, civil rendezvények és még rengeteg más is… de ezekről egy picit később…