Élet a városban
Sport
Sport 2020. február 04.
Ismét Miskolcon a CRAZY5K Sprint

Újra megmozdul az ország a CRAZY5K Sprintnek köszönhetően, hiszen elindult a nevezés a rendezvénysorozat tavaszi állomásaira. Idén várhatóan hét alkalommal rendezik meg a tavaly újdonságként bemutatott futamot, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érzik majd magukat. Miskolcon április 18-án, szombaton lesz az esemény.

A CRAZY5K Sprint különlegessége, hogy a 200 méteres egybefüggő felfújható akadálypálya után 2 km futás következik. Idén az egyedi befutóérem átvétele előtt egy meglepetés akadály is várja az indulókat. Az érdeklődők a Miskolci Atlétikai Centrumban április 18-án, szombaton már második alkalommal tölthetnek el egy felejthetetlen sportos napot.

Ez az esemény tökéletes azoknak, akik a sport szórakoztató, könnyed válfaját részesítik előnyben, ugyanis különösebb felkészülés nélkül teljesíthető minden korosztály számára. A CRAZY5K Sprint családok részére is ideális, hiszen nevezni 6 éves kortól és 120 cm magasságtól lehet. Az egybefüggő akadálypálya teljesítése közben mindenki egy kicsit újra gyereknek érezheti magát, miközben kihagyhatatlan élményben részesül.

Az előnevezés során csoportos kedvezménnyel nevezhetnek a 4 fős (5 % kedvezmény), illetve 8 fős (10 % kedvezmény) társaságok, így megéri szólni a családtagoknak, barátoknak, kollégáknak.  A kedvező ár mellett a csapatépítő hatás sem fog elmaradni. A nevezési díj  február 19-ig 3500 forint, április 1-ig 4000 forint, április 9-ig pedig 4500 forint.

A CRAZY5K Sprint miskolci eseménye a https://www.facebook.com/events/603419637143249/ linken, a nevezés pedig a https://crazy5k-sprint.com oldalon található.