Városinformáció 2021. október 14.
Hibaelhárítás Miskolcon, a Petőfi Sándor utca 31. szám alatt

A Miskolci Vízmű Kft. ezúton tájékoztatja a területen élő lakosokat és az arra közlekedő autósokat, hogy szerdán a Petőfi Sándor utca 31. szám előtt ivóvízvezeték hálózaton csőtörés történt, amelynek a hibaelhárítását a MIVÍZ Kft. azonnal megkezdte. A hiba elhárítása során a gépi munkavégzés és az út keskenysége miatt a forgalmat el kellett terelni erről az útszakaszról. A probléma feltárása során a MIVÍZ Kft. szakemberei a csapadékvíz csatorna eddig rejtett hibáját észlelték, amely hiba felderítését és elhárítását csütörtökre ütemezték be.

A hibaelhárítás időtartama alatt 9:00 órától előre láthatólag az esti órákig - a gépi munkavégzés miatt – teljes útlezárásra és forgalomelterelésre kell készülni. Az útszakasz ezután ideiglenes jelleggel adható vissza a forgalomnak a teljes útszakasz helyreállításáig.

A terelés alatt a Geró János és a Tompa Mihály utcák felől érkező járműveket a Malomszög utca irányába terelik, a Malomszög utcából nem lehet balra kanyarodni a Petőfi utcára, illetve Leningen Károly utcáról nem lehet jobbra kanyarodni a Petőfi utcára.

Az érintett lakók és az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kéri a MIVÍZ Kft.