Energiaválság 2022. október 06.
Hasznos információk a Miskolctapolca Barlangfürdő, és a Selyemréti Strandfürdő látogatóinak

Mint ismert a mindenkit sújtó energiaválság, a mindenkit sújtó infláció, a magas gáz és villamos áram ára, kemény döntések meghozatalára kényszerítette a Miskolci Fürdők Kft.-t is. Október 10-től, határozatlan ideig a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Selyemréti Strandfürdő is szünetelteti fűrdőszolgáltatásait.

Az alábbiakban részletes tájékoztatót olvashatnak a Miskolci Fürdők Kft. szolgáltatásaival, gyógyászati kezeléseivel kapcsolatban:

A Miskolctapolca Barlangfürdő gyógyászati részlegén elérhető kezelések igénybe vehetők a területileg illetékes reuma szakrendelések beutalóival a fizioterápiás járóbeteg egységekben.

A gyógyászati kezelésekkel kapcsolatban a következő elérhetőségeken informálódhatnak:

Telefon: +36 46 561-360

E-mail: gyogyaszat@miskolcifurdok.hu 

A Barlangfürdőbe szóló ajándékutalványok felhasználási idejét a Társaság meghosszabbította, a vásárlástól számított egy évig maradnak érvényben.

Az ajándékutalványokkal kapcsolatos kérdésekkel a sales@miskolcifurdok.hu mail címen lehet érdeklődni.

Telefon: +36 46 561-360

A Selyemréti Strandfürdő október 10-től nem fogad vendégeket.

A Selyemréti Strandfürdőben az érvényes bérleteket annyi nappal hosszabbítja meg a Társaság, ahány napig a szolgáltatások szünetelnek.

Selyemréti Strandfürdő fürdőbérletekkel kapcsolatos információk: Telefon: 06/46 411 389

E-mail: balajti.eniko@miskolcifurdok.hu

A Miskolci Fürdők Kft. továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy a hétfőn bejelentett csoportos létszámcsökkentéssel érintett munkavállalóinak, segítséget nyújtson a jövőbeli elhelyezkedésükhöz a Miskolc Holding és tagvállalatai, a Miskolci Paktum Iroda és több miskolci multinacionális cég bevonásával.