Élet a városban
Sport
Sport 2019. június 12.
B!ke Day idén is, a Szent István téren

A Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros körverseny kétszeres Városmarketing Gyémánt Díjas kísérőrendezvénye, a B!ke Day idén is remek programokkal vár mindenkit a Szent István téren június 13-án, csütörtökön 14 órától.

A király etap után, a Bükkből letekerve fut be a Kálvin János utcán felállított célkapuba a Tour de Hongrie nemzetközi mezőnye június 13-án. A verseny kísérőrendezvénye idén is a B!ke Day, amely már kora délelőtt megkezdődik az általános iskolás diákok játékos, sportos vetélkedőjével a Szent István téren. Ezt követően délután 2 órától többek között kerékpáros gyermekfoglalkoztatóval és KRESZ-pályával, selfie állomással, a Szent István téri LED-falra kivetített kerékpáros PC-játékkal, triál bemutatóval, Decathlon sportligettel, Boxelo pályával, valamint pontgyűjtő nyereményjátékkal és értékes nyereményekkel várnak mindenkit.

Délután 6 óra után a Before the last ad élő koncertet, a nap zárásaként pedig az év Fonogram-díjas DJ-je, Willcox szórakoztatja a közönséget. A B!ke Day-re idén is érdemes két keréken érkezni, mert ingyenes, őrzött kerékpártároló várja a látogatókat.

A Tour de Hongrie Balassagyarmat–Miskolc közötti szakaszát LED-falon, a befutót pedig 17 óra után élőben is figyelemmel kísérhetik a szurkolók a Kálvin János utcán.

(Forrás: www.minap.hu)