Élet a városban
Sport
Sport 2019. február 08.
Az MTK Törökbálint pályáján is bizonyítanának

A MEAFC-Miskolc NB I/B-s férfi kosárlabda csapata február 10-én, vasárnap este 19:15 órától a fővárosban, az MTK Törökbálint ellen lép parkettre.

 
A jelenlegi erőviszonyok ismeretében a házigazda közvetlen riválisnak számít, így mindkét együttes számára igen fontos talákozó következik.
A miskolciak a szokásos - a hiányzók okán a tökéletestől finoman szólva is távol eső - előjelekkel várhatják az ütközetet, ám a tervezett elszántságban ezúttal sem lesz hiány.
 

Drahos Gábor, a MEAFC-Miskolc vezetőedzőe:  -Csak akkor ér igazán valamit a BKG elleni bravúrunk, ha az ott mutatott koncentrációt és taktikai fegyelmet ezúttal is olyan szinten tudjuk tartani, mint legutóbb. Ellenfelünk kemény dió a nagyobb csapatok számára is, ezért igen komolyan és alázatos csapatmunkával készülünk ellenük. Egy mérkőzés óta tartó győzelmi szériában vagyunk, amit szeretnénk megtoldani egy újabb egységgel. Sérültjeink száma - mai dátummal - szerencsére nem növekedett, mondjuk nem is nagyon volna már hova, így a legutóbbi kerettel vesszük fel a harcot az MTK-val szemben.

(Forrás: www.meafc.hu)