Városinformáció 2023. május 05.
A pünkösdi hétvégén nyitnak a szabadtéri fürdőink

Tavaly októberben az energiaválság, a magas gáz- és villamos áram árak, valamint a folyamatosan növekvő infláció miatt a Miskolci Fürdők Kft. kénytelen volt bezárni fürdőit.    

A város és a Miskolc Holding Zrt között - a nyitás érdekében - az elmúlt hónapokban folyamatosak voltak az egyeztetések, melynek eredményeként 2023. május 27-én megnyithatja kapuit a Selyemréti Strandfürdő, és a miskolctapolcai strandfürdő is.

A pünkösdi hétvégétől a strandfürdők minden kültéri medencéje üzemelni fog, és erre a hétvégére gyerek programokkal is készülnek a szervezők, melynek részleteiről hamarosan a két fürdő online felületein tájékozódhatnak.

A Selyemréti Strandfürdő reggel 6-tól este 8 óráig, a miskolctapolcai strandfürdő délelőtt 9 órától, este 6 óráig várja a fürdőzni vágyó vendégeket. 

Az Ellipsumélményfürdő része az elvégzett garanciális munkák visszaellenőrzése miatt továbbra is zárva tart. A wellness szolgáltatások csak a Miskolctapolcai Barlangfürdőben vehetők igénybe.

A szabadtéri strandokon a bezárás előtt megvásárolt és fel nem használt bérletek lejárati ideje a  zárva tartás időtartamával automatikusan meghosszabbodik.