Élet a városban
Sport
Sport 2020. december 28.
A Mihalovce érkezik a Népkertbe, a Jegesmedvékhez

A DVTK Jwegesmedvék csapata december 28-án, hétfőn folytatja a Tipos Extraliga alapszakaszát. Az ellenfél ezúttal a tabella hetedik helyén álló HK Dukla Michalovce lesz. A 2020-as év utolsó előtti játéknapján 18 órakor kezdenek a csapatok a Miskolci Jégcsarnokban. A zárt kapus mérkőzést a Digi Sport 2 élőben közvetíti.

- Utólag is szeretnék kellemes ünnepeket kívánni a szurkolóinknak és minden olyan személynek, aki figyelemmel követi a csapatunkat -  - nyilatkozta Dave Allison a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője. - Bízom benne, hogy a családos játékosaink fel tudtak töltődni az ünnepek alatt a szeretteik körében. Szeretném, ha ugyanott tudnánk folytatni, mint ahol kedden, Poprádon abbahagytuk. A szombati és vasárnapi edzésen ezért arra fektettük a legnagyobb hangsúlyt, hogy ugyan arra a sebességi fokozatra hozzuk a játékosokat, mint amiben játszottunk az elmúlt három fordulóban. Örömteli, hogy a srácok keményen dolgoztak ezeken az edzéseken. Mindössze két meccsünk maradt hátra a 2020-as esztendőből, ezeken a célunk egyértelműen az, hogy folytassuk a felfelé ívelő tendenciákat.

Tipos Extraliga
25. forduló

2020. december 28. hétfő, Miskolci Jégcsarnok 
18:00 DVTK Jegesmedvék - HK Dukla Michalovce

A hétfői mérkőzést a Digi Sport 2 élőben közvetíti. Angol nyelvű élő eredménykövetés elérhető a hockeyslovakia.sk oldalon.

(Forrás: www.dvtk.eu)