Élet a városban
Sport
Sport 2020. február 12.
A Kassát fogadja a DVTK Jegesmedvék

A válogatott szünet utáni első bajnoki játéknapon , február 12-én, szerdán a HC Košice csapatát fogadja a DVTK Jegesmedvék. 

A szerdai mérkőzésen várhatóan három hazai játékos nem lesz bevethető állapotban. Miskolczi Márk a Liptovský Mikuláš elleni mérkőzésen szenvedett sérülét, a szegycsontja megrepedt és a bordái zúzódtak, felépülése várhatóan három hetet vesz igénybe. Részegh Tamás a napokban már ismét a jégen készült a csapattársaival, de állapotában visszaesés volt tapasztalható, így jelenleg tovább folyik a kezelése. Vojtkó Mátyás válla folyamatosan javul, már a jégen edz a csapattal, de várhatóan még 1-2 hét szükséges a teljes felépüléshez. 

Glen Hanlon vezetőedző: - Már nagyon várjuk, hogy a szünet után újra meccset játszhassunk, ráadásul hazai pályán a saját szurkolóink előtt. A válogatottban szereplők egy rendkivül pozitiv élménnyel feltöltődve érkeznek vissza hozzánk. A szereplésükhöz ezúton is gratulálunk. Egyes játékosok a családjukkal töltötték a pár nap szünetet, míg a sérüléssel bajlódó játékosaink tudtak tovább regenerálódni. Így tényleg mindenki feltöltődve, motiváltan tért vissza hozzánk. Csütörtök óta már jégen vagyunk, az edzéseken továbbra is nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy minden játékos elsajátítsa a rendszerünket és mindenkinek megtaláljuk a pontos helyét a csapatban. Kezdésként rögtön a bajnokság egyik topcsapatával fogunk játszani, akik ellen mindig élvezetes és szoros meccseket szoktunk játszani. Ezzel a meccsel megkezdjük a hosszú hajránkat, ami során az a célünk, hogy a legjobb 8 között zárjunk.

Tipsport Liga

48. forduló

2020. február 12. szerda (Miskolci Jégcsarnok)
18:30 DVTK Jegesmedvék - HC Košice

(Forrás: www.dvtk.eu)