Élet a városban
Sport
Sport 2021. február 22.
A bajnokesélyes Nyíregyháza nyert a Diósgyőr ellen

A bajnoki cím egyik első számú várományosának tartott Fatum-Nyíregyháza házigazdaként 3-0-ra legyőzte a DVTK csapatát a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének február 21-i első mérkőzésén.

Női Röplabda Extraliga, negyeddöntő, 1. mérkőzés

Fatum-Nyíregyháza - DVTK 3:0 (20, 13, 11)

Nyíregyháza, Contitnental Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Jámbor Tamás, Varjasi Melinda.
Nyíregyháza: Pintér 9, Najdić, Radosová 10, Ortiz 5, Lacombe 9, Vasileva 9. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Klarić 6, Lászlop 2, Inneh 8, Fuchs 3, G. Francesco 1. Vezetőedző: Németh Szabolcs.
DVTK: Kountoura 3, Mojca 2, Kiss E. 6, Egri 1, Kovács E. 6, Szajkó 4. Csere: Dömsödi, (liberó), Horton 4, Beddingfield 4, Kundrák 3, Sitku, Tóth R., Mészáros. Szakmai igazgató: Toma Sándor.

Toma Sándor: - Amikor az első szettben már éppen kezdtünk belelendülni a játékba, Mojca megsérült. Sajnos az ő kiesése rányomta a bélyegét a további teljesítményünkre. A második és a harmadik szettben minden játékosom lehetőséghez jutott, de már csak kozmetikázni tudtuk az eredményt.

A negyeddöntő második felvonására Miskolcon kerül sor. A DVTK - Nyíregyháza mérkőzés február 25-én csütörtökön 19 órakor kezdődik a Generali Arénában.

(Forrás: www.dvtk.eu)