Városháza
Polgármesteri hivatal

Városmarketing Csoport

 

A csoport fő feladata az Önkormányzat városmarketinggel összefüggő feladatainak ellátása, koordinálása, marketinget érintő megjelenésekben történő segítségnyújtás.

Jelentős a különböző grafikai feladatok ellátása, ennek keretében meghívók, ajándéktárgyak látványterveinek, rendezvények arculatának, különböző online marketingelemek elkészítése.

A csoport segíti a városi rendezvények marketing tevékenységét, beszerzi az Önkormányzat marketing eszközeit és ajándékait. Feladataihoz tartozik a Polgármesteri Hivatal belső kommunikációjának segítése, ennek keretében különböző versenyeket szervez a kollégák között, vagy igényfelmérő kérdőíveket készít és működteti a Polgármesteri Hivatal játszószobáját is.

Támogatja a rendezvények, kiállítások vagy más események megvalósítását, ezekhez biztosítja a különböző marketing anyagokat.

Fotózásokat szervez és a marketing célok megvalósításához fotó adatbázist tart fent.

A csoport közreműködik városi turisztikai kiadványok készíttetésében, valamint negyedévente különböző mutatók alapján elkészíti a turisztikai elemzéseket, felelős a miskolc.hu honlap turisztikai tartalmának frissítéséért is.

A MiskolcOn városi Facebook oldal működtetését támogatja, különböző nyereményjátékokat, promóciókat szervez.

Pályázati anyagokat készít a Városmarketing Gyémántdíjak pályázatára, valamint fontos szerepe van a város digitális marketingstratégiájának kialakításában is.