Élet a városban
Kultúra

Art mozi

A miskolci Művészetek Házában (Rákóczi u. 5.) működnek az Uránia és Béke art mozitermek, melyek a legkorszerűbb digitális vetítés- és hangtechnikával felszereltek. Az Uránia terem 140 fős, 3D technikával felszerelt, a Béke terem 70 fő befogadására alkalmas. Mindkét teremben naponta három előadás várja a nézőket, a jegypénztár minden vetítési napon 14:30-tól 20:30-ig tart nyitva. Az előadásokra internetes jegyfoglalás is lehetséges.

A műsorkínálatban kiemelt szerepet kapnak a magyar és külföldi művészfilmek, rendszeresek a közönségtalálkozók és tematikus sorozatok. A mozitermek az Europa Cinemas mozihálózat és az Art mozik Nemzetközi Szövetségének tagjai. Igény esetén az iskolák szervezett csoportos látogatásaira napközben is lehetőség van. A termek légkondicionáltak, és a helyárak a városban a legkedvezőbbek. Igazi moziélményt nyújtanak, ahol nagy vásznon láthatók a legfrissebb mozifilmek és a filmművészeti értékek egyaránt.

Ezek a termek is minden év szeptemberében otthont adnak a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál vetítéseinek.

Az art mozitermek üzemeltetését a CINE-MIS Nonprofit Kft. látja el.

Elérhetőség:

Pénztár:

Tel.: 46/507-573

Cím: 3525 Miskolc, Rákóczi u. 5.

Iroda:

Tel.:  46/325-000

Cím: 35258 Miskolc, Kossuth u. 11. 

E-mail:

cinemis@t-online.hu

iroda@cinemis.hu

Honlap és moziműsor: www.cinemis.hu