Élet a városban
Turizmus

Miskolctapolca Barlangfürdő

Az Európában egyedülálló fürdőhely, a természet igazi kincse. A víz évezredek alatt vájta ki a barlangi üregeit a mészkősziklából. A fürdőzés páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű vízben.

A fürdőhely érdekessége, hogy a beltéri medencék egy valóságos barlangi labirintust alkotnak, ahol élvezni lehet a vadvíz áramának kellemes masszírozását és megcsodálhatják a természeti képződmény különleges formáit.

A fürdőhely több speciális teremmel rendelkezik, mely élményfürdővé varázsolja a beltéri egységeket. Ilyen a Csillagterem, a Hidas-terem, a Fürdőcsarnok és az Öreg barlangi medence.

A fürdőben a hagyományos, nyári strandolás célját szolgálja a közel 3,6 hektáros parkosított strandterület és park, ahol három gyerekmedence, a Tavifürdő, a Kagylómedence és az Úszómedence található.

A pihenést és a gyógyulást, megújulást a Barlangfürdő Aquaterápia szolgáltatásai segítik. Frissítő masszázsok, méregtelenítés, allergiakezelések, stressztoldó kezelése és még halpedikűr is igénybe vehető.

A Szauna Park télen-nyáron várja a szaunázás kedvelőit a finn szaunákban, a gőzkabinban és az infraszaunákban. A létesítményben a hét több napján is szaunaszeánszokkal kedveskednek a vendégeknek, amely külön jegy váltásával látogatható.

Elérhetőség

Cím: 3519 Miskolc, Pazár sétány 1.

Telefon: +36-46 560-030

E-mail: info@barlangfurdo.hu

Web: www.barlangfurdo.hu

Képmelléklet