Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Várunk a büntetésvégrehajtás csapatába!

Tartalom összegzés

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) folyamatosan végzi toborzási tevékenységét és továbbra is várja a leendő munkatársak jelentkezését. A toborzás apropóját a 2010 óta folyamatban lévő férőhely-bővítési program eredményezi, amely szerint várhatóan az elkövetkező években kilenc új börtön épül meg országszerte.

A börtönépítésekkel párhuzamosan – 2018-ig – 2500 új munkatársat vesznek fel, amely a következő években mintegy 30 százalékkal bővíti a büntetés-végrehajtás személyi állományának létszámát. Várhatóan 2017 januárjában kezdődik el az a héthónapos szakmai képzés a pályázók részére, amely felkészíti őket a büntetés-végrehajtás szervezetében a hivatásos szolgálat ellátására. Az állomány számára a börtön kiszámítható, hosszútávra tervezhető munkahelyet teremt, amelyhez képzési és előmeneteli lehetőségek társulnak.

 

Csatolmányok:
2016-12-05 197.86 kB
2016-12-05 2.03 MB