Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Miskolctapolca, Csabai kapu

Bástya Hotel étterme

Bástya Hotel étterme

Miskolctapolca szívében, a Termál Barlangfürdőtől 100 m-re épült fel a négy csillagos Bástya Konferencia és Wellness Hotel.

tovább»: Bástya Hotel étterme

Bonfini Étterem (Hotel Kikelet étterme)

Bonfini Étterem (Hotel Kikelet étterme)

Svédasztalos reggelik, délelőtti konferenciák, üzleti ebédek, délutáni kávézás, ötórai teázás, romantikus, gyertyafényes vacsorák, valamint hajnalig tartó lakomák helyszíne.

tovább»: Bonfini Étterem (Hotel Kikelet étterme)

Hungaria Club Étterem

Hungaria Club Étterem

Miskolctapolca központjában, az Európában egyedülálló Barlangfürdõtõl kb. 500 méterre található a családias hangulatú Hungária Panzió és Étterem.

tovább»: Hungaria Club Étterem

Kemencés Kisvendéglő

Kemencés Kisvendéglő

Újra megnyílt Miskolctapolcán a Kemencés Étterem.Megújult, kellemes környezet, elérhető árak és étel kiszállítás Miskolc területén. A kulináris élvezetek széles tárházával várják régi és új vendégeiket.

tovább»: Kemencés Kisvendéglő

Kis-Anna Halászkert

Kis-Anna Halászkert

Miskolctapolca üdülő részén találkozhat a Kis Anna Halászkert vendéglővel, amit az egyetlen platán fákkal övezett sétányon lehet elérni.

tovább»: Kis-Anna Halászkert

Toscana Art Café

Toscana Art Café

Miskolc belvárosának szélén,  a Miskolctapolca felé vezető út mellett különleges mediterrán hangulatú környezetben,  kitűnő konyhával, hangulatos kerthelyiséggel, különleges étel és italkínálattal várja kedves vendégeit a Toscana Art Café.

tovább»: Toscana Art Café