Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Tourinform iroda

A miskolci Tourinform iroda a város szívében, a Széchenyi utca 16 szám alatt található.

Itt tájékozódhat a Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén megye és az észak-magyarországi régió turisztikai kínálatáról: a szálláshelyekről, éttermekről, nevezetességekről, rendezvényekről, szabadidős programokról, közlekedési lehetőségekről. Az információs kiadványok több nyelven érhetők el a turisták és a helyi lakosok számára az ország egész területéről.

2013. január 1-jétől a MIDMAR Nonprofit Kft., a miskolci helyi TDM szervezet vette át a Tourinform Miskolc működtetését.

Január közepén indul be a jegyértékesítés, így ezentúl már a helyi programokra és az országban szereplő más rendezvényekre is meg lehet majd vásárolni az irodában a jegyeket, ugyanakkor szállásfoglalásra, valamint a helyi turisztikai szolgáltatók egyéni kínálatának a foglalására is lehetőség lesz az irodán keresztül. A város új, tematikus városnéző programjait szintén a Tourinform irodában lehet majd megvásárolni, lefoglalni (ezek februártól foglalhatóak).

Elérhetőség: 

Tourinform Miskolc

Telefon: 
(+36) 46/350-425
Fax: 
(+36) 46/350-439
Helyszín: 
Széchenyi utca 16.
Miskolc 3525
A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.
Nyitva tartás:
  • Szeptember 1. - június 15.: hétköznapokon 08.30-16.30, szombat, vasárnap zárva
  • Június 15. - augusztus 31.: hétköznapokon 08.30-16.30, szombat: 08.30-13.30, vasárnap zárva

tovább»: Tourinform Miskolc