Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Szerelmeseknek

Fotó: Csépányi-Fürjes László

A Miskolcra érkező turisták közül szép számban akadnak olyan párok, akik együtt, kéz a kézben szeretnék felfedezni városunk csak a „szerelmesek számára látható” oldalát.

A szállodák „szerelmes csomagajánlatokkal” és nászutas lakosztályokkal is várják vendégeiket, az éttermek ajánlatai között pedig találkozhatnak kifejezetten „csókos” ínyencségekkel és esküvői menüajánlatokkal.

Lillafüred miliője megannyi légyottra ad lehetőséget. Így van ez már jó ideje, és így is lesz, amíg a háborítatlan természet adta harmónia áthatja a Bükk kristálytiszta levegőjét, amely aztán mindenkire sajátos módon hat.

A belvárosi Avas-hegyen található pincékben kedvelt borfajtákat kóstolhatnak a párok, eredeti, gyertyafényes környezetben, ami után aztán tovább romantikázhatnak a Szinva patak belvárosi szakaszán kialakított Szinva-teraszon. Itt nemcsak „csókváltó” padok, de egy kultikus híd is várja a szerelmeseket, melyen lakatok százai adják jelét a legszebb érzelem örökkévalóságának.

A Miskolci Egyetem a fiatal korosztály számára ideális ismerkedési közeg, nemcsak a tudományok területén. A jól kiépített, szép természeti környezetben elhelyezkedő Egyetem számos egysége biztosít kulturált szórakozást és ismerkedési lehetőséget. Két legfontosabb rendezvényük a Miskolci Egyetemi Napok (MEN) és a RocktoberFest.

Nem messze az Egyetemtől a miskolctapolcai Barlangfürdő**** kínálja vendégcsalogató szolgáltatásait, amelyek közül a szerelmesek is találnak szép számmal nekik valót. A természetes barlangüregekben, mint pl. a Csillag-teremben, vagy a Római-teremben igazi romantikus élmény a fürdőzés minden pillanata.

Hétvégenként szaunaszeánszon vehetnek részt az érdeklődők képzett szaunamesterek vezetésével. A nyári éjszakai fürdőzések élménye szintén felejthetetlen emlék marad. Új szolgáltatással kényezteti a párokat a Barlang Aquaterápia „Édeskettesben” ajánlata. A csomagban szereplő iszapfürdőt és testmasszázst igénybe vevő párok koktéllal a kezükben élvezhetik egymás közelségét.

A városunkba érkező párok nemcsak egymásba lesznek még szerelmesebbek itt-tartózkodásuk végére, hanem rendszerint Miskolc iránt is szerelembe esnek. Győződjön meg róla Ön is „édeskettesben”!