Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

A Trans Special Kft. által a Miskolc, Hernád u. 22. sz. alatti telephelyén tervezett nem veszélyes hulladékok hasznosítási ügyében eljárás lezárása

A B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya a Trans Special Kft. (2000 Szentendre, Papszigeti u.4691/3 hrsz.) által a Miskolc, Hernád u. 22. sz. – 12781-12782 hrsz. – alatti telephelyén tervezett nem veszélyes hulladékok hasznosítási (komposztálás) ügyében az eljárást lezárta és a tervezett létesítményre és tevékenységre vonatkozóan az egységes környezethasználati engedélyt megadta.

A határozat teljes szövege 2016. október 14.-ig megtekinthető a B.-A.-Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Építési és Környezetvédelmi Osztályán (Miskolc, Városház tér 8. sz.) ügyfélfogadási időben.