Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

zenei nagyrendezvények

Miskolci Kamarazenekari Nyár

A Kamarazenei Nyár hangversenysorozat fő pillérei a  miskolci művészek mellett egy-egy vendég-együttes szereplése, valamint az aktuális év zenei évfordulói..

tovább»: Miskolci Kamarazenekari Nyár

Promenád koncert

A Miskolci Szimfonikus Zenekar népszerű dallamokból összeállított koncertje a Miskolci Nemzeti Színház nyári színházában.

Időpont: június utolsó hete

 

tovább»: Promenád koncert

„Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal!”

Történetek Ütemvárosból – az előadásokon a gyerekek megismerik a komolyzenét, a Zenekart és a hangszereket, a program legfőbb jellemzője a játékosság.

tovább»: „Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal!”

KLAZZ koncertek

A sorozat elnevezése a klasszikus és a jazz szavak összevonásából keletkezett, célja pedig, hogy a Miskolci Szimfonikus Zenekar a műfaji korlátok átlépésével, egy új hangzásvilággal lépjen színre a város közönsége előtt.

tovább»: KLAZZ koncertek

A Miskolci Szimfonikus Zenekar ünnepekhez kapcsolódó koncertjei

Újévi koncert – január első hétvégéjén
Helyszín: Miskolci Nemzeti Színház
Húsvéti koncert

tovább»: A Miskolci Szimfonikus Zenekar ünnepekhez kapcsolódó koncertjei

Szinva Teraszi Esték

Kellemes nyáresti programok júliusban és augusztusban szombatonként a város közösségi terén. Zene, tánc, gasztronómia, népek, nemzetek, kultúrája, a város kulturális sokszínűségét reprezentáló műsorok.

tovább»: Szinva Teraszi Esték

Ötórai tea a Miskolci Szalonzenekarral

A boldog békeidőket idéző nyugodt, családi vasárnapok hangulata a Művészetek Házában, népszerű és kevésbé ismert melódiák egy csésze finom tea társaságában.

Helyszín: Művészetek Háza

 

tovább»: Ötórai tea a Miskolci Szalonzenekarral

Muzsikáló Udvar

A hangulatos nyáresti programban jazz-, sanzon-, latin- és tradicionális klezmer-esteken vehetnek részt az érdeklődők. A programban fellépő együttesek, szólisták miskolci kötődésű művészek, akik vagy itt születtek, vagy itt végezték iskoláikat, és az itt megszerzett értékeket kamatoztatva váltak a magyar zenei élet elismert előadóivá.

tovább»: Muzsikáló Udvar

Térzenék

A Miskolci Bányász Fúvószenekar, az emődi Brass Fúvószenekar és vendég együttesek koncertjei a belvárosban június közepétől augusztusig, minden péntek délután.

tovább»: Térzenék

Collegium Musicum sorozat

Június, július és augusztus hónapokban hagyományos orgonahangversenyek várják az érdeklődőket neves előadók közreműködésével.
Helyszín: Avasi református templom

tovább»: Collegium Musicum sorozat

Tartalom átvétel