sajtóközlemények

Harmadfokú hőségriasztás országszerte

Az Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásai alapján az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást adott ki 2017. augusztus 1-jén 00.00 órától augusztus 4-én 24.00 óráig.

tovább»: Harmadfokú hőségriasztás országszerte

Közérdekű közlemény

Az ALOE OST-EUROPA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2030 Érd, Szabadságtér 3.) által a Miskolc, 01062 hrsz..-ú ingatlanon tervezett sportterem létesítése tárgyában folyamatban volt előzetes vizsgálati eljárást a B.A.Z. Megyei Krmányhivatal Miskolc Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya lezárta. Határozatában megállapította, hogy a tervezett beruházás megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.

tovább»: Közérdekű közlemény

Éltes Mátyás óvoda, általános iskola és egységes módszertani intézmény energetikai fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése – Éltes Mátyás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Módszertani Intézmény” című, TOP-6.5.1-15-MI1-2016-00001 azonosító számú projektje keretében az Éltes Mátyás Általános Iskola épületének korszerűsítését valósítja meg.

tovább»: Éltes Mátyás óvoda, általános iskola és egységes módszertani intézmény energetikai fejlesztése

Szabó Lőrinc Általános Iskola energetikai fejlesztése

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése – Szabó Lőrinc Általános és Német Két Tanítási Nyelvű Iskola” című, TOP-6.5.1-15-MI1-2016-00002 azonosító számú projektje keretében a Szabó Lőrinc Általános Iskola épületének korszerűsítését valósítja meg.

tovább»: Szabó Lőrinc Általános Iskola energetikai fejlesztése

Megújul a diósgyőri városközpont

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Diósgyőr városközpont integrált rehabilitációja” című, TOP-6.3.2-15-MI1-2016-00002 jelű projektje keretében a diósgyőri városközpont megújítását valósítja meg konzorciumban a Diósgyőri Római Katolikus Plébániával.

tovább»: Megújul a diósgyőri városközpont

Kulturális intézmények vezetőiről döntött a Közgyűlés

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése  Dr. Tóth Arnoldot választotta a Herman Ottó Múzeum igazgatójának. Az új vezető, aki korábban a múzeum igazgatóhelyettese volt, 2017. augusztus 1-től veszi át az intézményt.
A Közgyűlés döntött a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár igazgatói álláshelyéről is. Az intézményt a korábbi igazgató, dr. Prokai Margit vezeti tovább.

tovább»: Kulturális intézmények vezetőiről döntött a Közgyűlés

Közlemény a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetőjéről

Közlemény

A MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing nonprofit Kft. tulajdonosi taggyűlésének döntése értelmében 2017. június elsejétől Székely Róbert, turizmusért felelős polgármesteri biztos látja el a cég ügyvezetői feladatait.

Székely Róbert az Oxford Brookes University budapesti intézményében diplomázott, később a legnagyobb szállodaláncoknál (Hilton, Marriott) szerzett gyakorlatot különböző részterületek vezetőjeként. Ezt követően a világ egyik vezető szállodai és turisztikai tanácsadó cégénél dolgozott idegenforgalmi, turisztikai tanácsadóként. Fejlesztési koncepciók kidolgozásában és megvalósításában is jelentős tapasztalatokkal rendelkezik.

tovább»: Közlemény a MIDMAR Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetőjéről

Személyszállítási közszolgáltatási tevékenységről szóló összevont jelentés - 2016. év

A vasúti és közúti személyszállítási közszolgáltatásról, valamint az 1191/69/EGK és az 1107/70/EGK tanácsi rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló, az Európai Parlament és a Tanács 1370/2007/EK rendelete 7. cikk (1) bekezdése és a személyszállítási szolgáltatásokról szóló 2012. évi XLI. törvény 5. § (5) bekezdése alapján Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az alábbi összevont jelentést teszi közzé a honlapján a 2016. évi személyszállítási közszolgáltatási tevékenységről

tovább»: Személyszállítási közszolgáltatási tevékenységről szóló összevont jelentés - 2016. év

Megújult a Győri kapui orvosi rendelő

Megújult a Győri kapui orvosi rendelő

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Miskolc, Győri kapui orvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.6.1-15-MI1-2016-00004 azonosító számú projekt keretében korszerűsítette a Győri kapui felnőtt orvosi rendelő épületét.

tovább»: Megújult a Győri kapui orvosi rendelő

Megújult a Corvin utcai gyermekorvosi rendelő

Megújult a Corvin utcai gyermekorvosi rendelő

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott, „Miskolc, Corvin utcai gyermekorvosi rendelő infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.6.1-15-MI1-2016-00003 azonosító számú projekt keretében korszerűsítette a Corvin utcai gyermekorvosi rendelő épületét.

tovább»: Megújult a Corvin utcai gyermekorvosi rendelő

Tartalom átvétel