menetrend

Kevesebb változással többet! – indul a nyári menetrend Miskolcon

Tartalom összegzés

Az utazási igényekhez igazítani a menetrendi változásokat – ez a filozófiája az MVK június 17-én életbelépő nyári menetrendjének, jelentette ki Devecz Miklós, a közlekedési cég vezérigazgatója pénteken. A tájékoztatón a változásokon szó esett az ATTAC projekt további lépéseiről így az annak keretében újrainduló vadasparki járatról és arról a programról mellyel az MVK, a LÁÉV és a MÁV csatlakozik a Múzeumok éjszakájához.

tovább»: Kevesebb változással többet! – indul a nyári menetrend Miskolcon

Életbe lép a nyári menetrend szombaton

Tartalom összegzés

Budapest, 2013. június 14., péntek (MTI) - A nyári menetrend szerint közlekednek a vonatok szombattól augusztus 25-ig, elsősorban a nyári balatoni utasforgalom kiszolgálása érdekében - közölte a MÁV-Start Zrt. pénteken.

tovább»: Életbe lép a nyári menetrend szombaton

Változik a vonatok közlekedési rendje pünkösdkor

Tartalom összegzés

A pünkösdi ünnep miatt várható megnövekvő utasforgalom megfelelő kiszolgálásának érdekében módosul a vonatok közlekedési rendje május 19-én és 20-án – tájékoztatta szerkesztőségünket a MÁV-START Zrt.

tovább»: Változik a vonatok közlekedési rendje pünkösdkor

Május 1: ünnepi vonatközlekedési rend

A május 1-jei ünnepre való tekintettel – az utasforgalmi igények megfelelő kiszolgálása érdekében – változik a vonatok közlekedési rendje, így szerdán ünnepnapi menetrend lesz érvényben – közölte a MÁV-START Zrt.

tovább»: Május 1: ünnepi vonatközlekedési rend

Változnak a menetrendek a hétvégén az óraátállítás és a húsvét miatt

Tartalom összegzés

Budapest, 2013. március 28., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hétvégén a húsvéti ünnep, az óraátállítás és az iskolai tavaszi szünet miatt. Március 31-re virradó éjjel kezdődik a nyári időszámítás, vasárnap hajnali 2 órakor 3 órára kell az órákat előreállítani.

tovább»: Változnak a menetrendek a hétvégén az óraátállítás és a húsvét miatt

Ismét tanulmányi időszak szerint közlekednek az egyetemi járatok

Ismét tanulmányi időszak szerint közlekednek az egyetemi járatok

Az egyetemi tanulmányi időszak kezdetével február 17-től az ME járat, valamint február 18-tól a 22-es járatok ismét közlekednek – tájékoztatott a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.

tovább»: Ismét tanulmányi időszak szerint közlekednek az egyetemi járatok

Ünnepi menetrend a Volánnál (is)

Tartalom összegzés

A meghirdetett menetrendtől eltérően közlekedik némely, a Borsod Volán által üzemeltetett járat is az ünnepek alatt – közölte honlapján a közlekedési cég.

tovább»: Ünnepi menetrend a Volánnál (is)

Ünnepi közlekedés Miskolcon

Ünnepi közlekedés Miskolcon

2012. december 23-án, advent utolsó vasárnapján is szombati menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai, kivéve a 44-es és ingyenes járatokat, melyek vasárnapi menetrend szerint járnak.

tovább»: Ünnepi közlekedés Miskolcon

Az ünnepi utazási szokásokhoz igazítják a vonatok közlekedési rendjét

Az ünnepi utazási szokásokhoz igazítják a vonatok közlekedési rendjét

Budapest, 2012. december 20., csütörtök (MTI) - A karácsonyi és a szilveszteri utazási szokásokhoz igazodva változik a vonatok közlekedési rendje, több mentesítő járatot indít és fokozott biztonsági intézkedéséket rendelt el a MÁV-START Zrt.

tovább»: Az ünnepi utazási szokásokhoz igazítják a vonatok közlekedési rendjét

Adventi villamos Miskolcon – Így közlekedik munka- és munkaszüneti napokon!

Adventi villamos Miskolcon – Így közlekedik munka- és munkaszüneti napokon!

Miskolcon az idei adventi készülődés és várakozás során nemcsak a Szent István téren található virágóra változott adventi koszorúvá, nemcsak ünnepi fényekbe öltözött a város, hanem az MVK Zrt. egyik villamosa is kívül-belül ünnepi külsőt kapott.

tovább»: Adventi villamos Miskolcon – Így közlekedik munka- és munkaszüneti napokon!

Tartalom átvétel