Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen - Örökbefogadás, sétáltatás, simogatás és továbbra is névadás

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

Ismét nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Miskolc, Fonoda u. 16.) !
2018. október 20-án, szombaton 10 és 14 óra között Nyílt Napra várjuk ismét azokat, akik szeretnének megismerkedni a nálunk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

A nyíltnapi látogatók sétáltatás alatti türelmének és kitartásának köszönhetően egyre csökken a nem sétáltatható állataink száma. Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől láthatóan sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. A simogatás, sétáltatás a legnagyobb ajándék elhelyezett állataink számára.

Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Kérünk minden kedves állatbarátot, legyenek segítségünkre, hogy állataink továbbra is hűséges gazdára találjanak!

Telepünkön elhelyezett és régóta nálunk élő állataink ismerik a pórázt, sőt felismerik régi sétáltatójukat. Az új lakókkal is meg kell ismertetni a séta örömét, ezért ismét lesz feladat a vállalkozó kedvű látogatók számára, hogy a kutyákat sétához és emberközelséghez szoktassák.

Egyre több, számunkra eddig ismeretlen állatbarát érdeklődik programunk iránt. Reméljük őket is rendszeresen köszönthetjük telepünkön a jövőben.

Az elkövetkezendő időszakban szívesen fogadunk adományként az állatok etetésére, itatására alkalmas edényeket, rongyokat, valamint a sétáltatáshoz pórázokat, nyakörveket. Továbbá hálásak vagyunk a tápadományokért, melyek segítik az elhelyezett állataink ellátását.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotókkal együtt – honlapunkon: http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk Keresse fel Facebook oldalunkat is!

Görcsösné Szegedy Eszter
Miskolci Állategészségügyi Telepvezető