Miskolc Pass Classic – a miskolci városkártya

Tartalom összegzés

Európa legkényelmesebben használható városkártyáját vezetik be 2016. december 15-től Miskolcon.

Az eddigi MiskolcPont Kártya és a 365 napos Miskolc Pass kártyák tartalmi elemeinek összevonásával kialakított új kártyát Miskolc Pass Classic néven vásárolhatják meg a miskolci állandó lakcímmel rendelkező lakosok.

A Miskolc Pass Classic a legmodernebb, Smart QR kód alapú kártya, amely elektronikus formában okos készüléken is tárolható. A kedvezmények igénybevételéhez elég okostelefonon felmutatni a kártyavásárláskor kapott QR kódot. Ez a világ egyik „legzöldebb” városkártyája, hiszen vásárláskor a lakosok maguk dönthetik el, kérik-e a plasztikkártyát is.

A Miskolc Pass Classic kártyával továbbra is jár a 10%-os kedvezmény a helyi közösségi közlekedési bérlet vásárlásakor, emellett számos más, minőségi kedvezményt is tartalmaz.  A kártya ára, a MiskolcPont kártyához hasonlóan, 1990 Ft.

A még érvényes MiskolcPont kártyákat ingyenesen kicserélik Miskolc Pass Classicra 2017. január 15. és 2017. február 28. között a Tourinform irodában (Széchenyi u. 16.). Ezen a Miskolc Pont Kártya kedvezményei, annak lejáratáig továbbra is érvényesek.

2017. február 28. után a régi Miskolc Pont kártya már nem használható, és a rajta lévő hűségpontok is csak az eredeti kártya érvényességi idején belül használhatók fel. A 365 napos Miskolc Pass kártyák értékesítése megszűnik, de az érvényességi időn belül továbbra is felhasználhatók.

A MiskolcPont kártya sem lesz kapható 2016. december 16-tól. Akinek a MiskolcPont kártyája 2016. december 15-ét követően jár le, és állandó miskolci lakcímmel rendelkezik, az MVK jegypénztárakban adhatja le az új kártya iránti igényét, s így egy alkalommal bérletvásárlási kedvezményre is jogosult.

Az újonnan igényelt kártyák 2017. január 15-től átvehetők a Miskolc Bolt&Cafe-ban, valamint a Tourinform irodában.
A kártyacseréről a MiskolcPont Kártya felhasználókat a Miskolc Pont Kártya üzemeltetője e-mailben tájékoztatja.

További információ:

Tourinform Miskolc iroda és Miskolc Bolt&Cafe, Széchenyi u. 16.

Telefon: +36 46 350 425 (8.30 és 17 óra között), e-mail: info@miskolcpass.com

www.miskolcpass.com