Energiahatékonyság a középületek felújításában

REBUS – REnovation for Energy efficient BUildings REBUS – REnovation for Energy efficient BUildings Az eseményt Lenártek András, a BORA 94 Nonprofit Kft. ügyvezetője nyitotta meg Az eseményt Lenártek András, a BORA 94 Nonprofit Kft. ügyvezetője nyitotta meg A delegáció Mádra látogatott A delegáció Mádra látogatott A partnerek egy gyakorlatorientált kézikönyv, az „Energy Renovation Path” elnevezésű dokumentum kidolgozásáról egyeztettek A partnerek egy gyakorlatorientált kézikönyv, az „Energy Renovation Path” elnevezésű dokumentum kidolgozásáról egyeztettek
A partnerek egy gyakorlatorientált kézikönyv, az „Energy Renovation Path” elnevezésű dokumentum kidolgozásáról egyeztettek A partnerek egy gyakorlatorientált kézikönyv, az „Energy Renovation Path” elnevezésű dokumentum kidolgozásáról egyeztettek A résztvevők megtekintették a nemrégiben felújított és új funkcióval bővülő Grossmann és Zimmermann házakat, a Borsay kastélyt, az óvodát, a kultúrházat és a fejlesztés alatt álló könyvtárat A résztvevők megtekintették a nemrégiben felújított és új funkcióval bővülő Grossmann és Zimmermann házakat, a Borsay kastélyt, az óvodát, a kultúrházat és a fejlesztés alatt álló könyvtárat BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.
Hivatkozott tartalmak:
Energiahatékonyság a középületek felújításában

A BORA 94 Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. szervezésében valósult meg 2017. szeptember 27-28-án Miskolcon egy interregionális tapasztalatcsere rendezvény, amelynek középpontjában az energiahatékony középületek felújítása állt.