Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Harmadfokú hőségriasztás országszerte

Az Országos Tisztifőorvosi Feladatokért Felelős Helyettes Államtitkár az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásai alapján az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást adott ki 2017. augusztus 1-jén 00.00 órától augusztus 4-én 24.00 óráig.

A MIVÍZ munkatársai ivóvizet osztanak délelőtt 11.00-től délután 3 óráig a Centrum Áruháznál, a Búza téren és a Villanyrendőrnél, és tovább működnek a párakapuk is ezeken a helyeken.

Városszerte több ivókútból enyhíthetik szomjukat a városlakók:

LÁEV Kisvasút Lillafüred, Csanyik-völgy Majális park, Lillafüred buszvégállomás, Lillafüred autóparkoló, Miskolctapolcai park, Népkert, Városház tér, Hajós- Pattantyús úti játszótér, Jézus kútja.

Aki teheti, töltsön több órát légkondicionált helyiségben. A Miskolcon igénybe vehető légkondicionált helyiségek listája megtalálható a város honlapján az alábbi linken: http://www.miskolc.hu/elet-varosban/kozrend-kozbiztonsag/informaciok-veszelyhelyzetre.

Csatolmányok:
2017-08-01 51.29 kB