Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Felhívás díszoklevél igénylésére

Felhívás díszoklevél igénylésére

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a tanár, tanító –és óvónőképző intézetekben végzettek figyelmét arra, hogy a felsőoktatási intézmények 2018. évben is adományozhatnak arany, vas, illetve rubin díszoklevelet azoknak, akik oklevelüket 50, 60, 65, 70 éve szerezték.

A díszokleveleket az érdekeltnek kell igényelni, de az adományozást a pedagógus utolsó munkahelye és a társadalmi szervek is kezdeményezhetik.

A kérelemhez csatolandó okmányok:
Aranydiploma esetén:

  • az 50 évvel ezelőtt szerzett oklevél fénymásolata
  • a munkakönyv fénymásolata, vagy munkahelyi igazolás az ott eltöltött évekről
  • rövid szakmai önéletrajz

Gyémánt-, vas és rubindiploma esetén:

  • az előző adományozott arany-gyémánt vagy vas oklevél fénymásolata
  • rövid szakmai önéletrajz

A díszoklevél iránti kérelem az érintett felsőoktatási intézmény honlapjáról letölthető, vagy személyesen a Humánszolgáltatási Osztály titkárságán érhető el.

A kitöltött kérelmek, a csatolt dokumentumokkal együtt Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Humánszolgáltatási Osztályára (3525 Miskolc, Városház tér 8. sz.) is leadhatók legkésőbb 2018. március 9. napjáig.
A kérelmek a felsőoktatási intézményekhez közvetlenül is benyújthatók. A beadási határidők tekintetében a felsőoktatási intézményeknél vagy honlapjukon tájékozódhatnak.
Tovább információt nyújt Barta Beatrix a 46/512-704-es telefonszámon

Csatolmányok:
2018-02-06 159.26 kB
2018-02-06 30.5 kB