Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Diósgyőri vár és Lovagi Tornák Tere programajánló

Diósgyőri Vár

 

 

 

 • KIRÁLYI SZERELMEK ÉJSZAKÁJA A DIÓSGYŐRI VÁRBAN
  (
  2016. augusztus 27. 19:00 - 23:00)
   
 • HORZE DIÓSGYŐRI DÍJUGRATÓ FESZTIVÁL
  (A jövő bajnokai a Lovagi Tornák Terén - 2016. augusztus 26-28. minden nap 9:00 órától)
   
 • ÁKOS - MÉG EGYSZER TURNÉ 2016
  (2016. augusztus 31. 20 óra)

KIRÁLYI SZERELMEK ÉJSZAKÁJA A DIÓSGYŐRI VÁRBAN - 2016. augusztus 27. 19:00 - 23:00

Titkos szerelmek, udvari intrikák és hódítási tippek a középkorból.

Augusztus 27-én a Diósgyőri vár esti programjain királyokkal és királynékkal idézhetjük föl a szerelem mámorító, szenvedélyes és olykor csalódásokkal teli pillanatait. A vár termeiben udvarhölgyek suttognak majd titkos esküvőről, királyi bigámiáról, szerelmi praktikákról a legfelsőbb körökből, és lélegzet visszafojtva figyelhetjük a szerelmi csatározásokat hét méter magasan a vár udvarán. Az este hét órakor kezdődő programokon lesz lovagi bajvívás, szerelmi tűztánc, versíró műhely és rengeteg családi program is.

A jegyeket meghatározott időpontokra értékesítjük 19:00- 23:00 között, mivel a folyamatos programok mellett az éjszakai rendezvény magában foglal egy különleges sétát is a Diósgyőri vár termeiben, amelyen kisebb csoportokban vehetnek részt az érdeklődők abban az időpontban, amelyre jegyüket megváltják. Emellett 18:45 és 23:00 között folyamatosan részt vehetnek a rendezvény programjain az Alsó és a Felső várudvaron egyaránt. Az időpont, amely a megváltott jegyen szerepel csupán a sétát jelzi, minden látogató már kapunyitástól beléphet a rendezvény területére. Kérjük, hogy a jegyen szereplő időpontban jelenjen meg a séta indulási pontjánál a Felső várudvaron, mivel ha lemarad, sajnos nincs lehetőség arra, hogy későbbiekben részt vegyen a sétán. Megértésüket köszönjük.

Jegyárak: Felnőtt: 1800 Ft, Gyermek, diák, és nyugdíjas: 1000 Ft, 0-3 éves korig ingyenes regisztrációs jegy váltható.

Az éjszakai kalandozásokra való időpontfoglalás a jegyvásárlás alkalmával történik a jegypénztárakban.

Jegyek kaphatók: az InterTicket országos jegyirodai hálózatában valamint a JEGY.HU oldalon, továbbá Miskolcon a Művészetek Háza jegypénztárában (Rákóczi u. 2.) és a Diósgyőri várban (Vár utca 24.).


HORZE DIÓSGYŐRI DÍJUGRATÓ FESZTIVÁL - A jövő bajnokai a Lovagi Tornák Terén - 2016. augusztus 26-28. minden nap 9:00 órától

Óriási érdeklődés övezi a következő lovas sporteseményt a Lovagi Tornák Terén. A szervezők eddig rekord számú nevezést regisztráltak, a 3 nap alatt több mint 750 start várható, de a közönség sem fog unatkozni. Mindhárom napon póni versenyszámokban is megmérettetnek a lovasok, akik között a hazaiak mellett például szlovák és norvég indulók is vannak.

A rendezvényre a belépés ingyenes.


ÁKOS - MÉG EGYSZER TURNÉ 2016 - 2016. augusztus 31. 20 óra

Ákos a nyár végén a  MÉG EGYSZER/TURNÉ 2016 műsorával Miskolcra látogat, egy exkluzív helyszínen, a Diósgyőri vár tövében épült Lovagi Tornák Terén lép színpadra.

Jegyárak: 4500 Ft, 5500 Ft, 7500 Ft

KÖZKÍVÁNATRA! Sokan jelezték, hogy már nem tudtak ülőhelyet vásárolni az Ákos koncertre, ezért úgy döntöttünk, hogy mobil lelátókat állítunk fel a színpad előtt küzdőtéren az állóhelyek mögött. Ezek a lelátók nem fedettek, de nagyon jó rálátás nyílik a színpadra. Aki szeretné állóhelyét ülőhelyre cserélni, a Diósgyőri vár és a Művészetek Háza jegypénztárában erre lehetőséget biztosítunk a jegyár különbözet megfizetése mellett.

További információ: info@diosgyorivar.hu

Jegyek kaphatók: az InterTicket országos jegyirodai hálózatában valamint a JEGY.HU oldalon, továbbá Miskolcon a Művészetek Háza jegypénztárában (Rákóczi u. 2.) és a Diósgyőri várban (Vár utca 24.).