Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Smartimpact

Hogyan lehet felkészíteni egy várost arra, hogy „okos” legyen?

Hogyan lehet felkészíteni egy várost arra, hogy „okos” legyen?

Miskolci szakemberek a„Smartimpact” projekt keretében rendezett találkozón Portóban

A „SmartImpact” projekt keretében Miskolc város küldöttsége, a projekt megvalósításában rész vevő „Helyi Támogató Csoport” tagjai is részt vettek a Portói Innovációs Központban június végén rendezett partnerségi találkozón.

tovább»: Hogyan lehet felkészíteni egy várost arra, hogy „okos” legyen?

Smart City Konferencia Miskolcon - 2018.április 26.

Nagy sikerrel rendezték meg a Smart Impact (URBACT III.) projekt keretén belül az „Okos megoldások egy város életében – Smart City Miskolc” konferenciát 2018. április 26-án. A Miskolci Egyetem 37-es előadójában tartott eseményt Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata közösen szervezte a Miskolci Egyetem Elektronikai és Informatikai Kutató Intézetével és a Nemzeti URBACT Info Ponttal.

tovább»: Smart City Konferencia Miskolcon - 2018.április 26.

Nemzetközi partnerség az „okos Miskolcért”

Tartalom összegzés

Hogyan lehet felkészíteni egy várost arra, hogy „okos” legyen? Ez a központi kérdése a SmartImpact projektnek, amelyben 10 európai város, köztük Miskolc nyert támogatást az Európai Uniótól az URBACT programban.

tovább»: Nemzetközi partnerség az „okos Miskolcért”

Tartalom átvétel