lomtalanítás

Folytatódik a lomtalanítás

Tartalom összegzés

Jövő héten is lehetőség lesz lomtalanításra Miskolcon. Hétfőn, kedden és szerdán egyebek mellett Berekalján, Alsóhámorban és Diósgyőr egyes területein szállítják majd el az összegyűjtött lomokat.

tovább»: Folytatódik a lomtalanítás

Megkezdődött a tavaszi lomtalanítás

Tartalom összegzés

Megkezdődött pénteken a tavaszi lomtalanítás Miskolcon. Az AVE Miskolc Kft., az elmúlt évekhez hasonlóan most is térítésmentesen szállítja majd el a háztartásokban felgyülemlett, feleslegessé vált lomokat. A lomtalanítás időpontja városrészenként más és más.

tovább»: Megkezdődött a tavaszi lomtalanítás

Lomtalanítás Miskolcon

Tartalom összegzés

Az Ave Miskolc Kft. idén tavasszal újra lomtalanítási akciót szervez, melynek keretében térítésmentesen elszállítja a háztartásokban felgyülemlett és feleslegessé vált lomokat.

tovább»: Lomtalanítás Miskolcon

Jön a lomtalanítás Miskolcon

Tartalom összegzés

Újra lomtalanítást szervez az AVE Miskolc Kft., így ezúttal is térítésmentesen szállítják majd el a háztartásokban felgyülemlett, feleslegessé vált lomokat.

tovább»: Jön a lomtalanítás Miskolcon

Lomtalanítás hétfőn: Kilián

Kilián észak-dél társasházak: Alkotás, Árvíz, Bálint, Benedek E., Budai N. A., Csortos Gy., Dorottya, Erdélyi, Gagarin, Hunfalvy P., Irinyi J., Iván, Kacsóh P., Kandó K., Kempelen F., Kiss tábornok 34–46., Könyves K., Lányi E., Lorántffy Zs., Munkás, Szinyei M. P.

tovább»: Lomtalanítás hétfőn: Kilián

Itt a lomtalanítási szezon

Ősszel újra lomtalanítás szervez az AVE Miskolc Kft., így ezúttal is térítésmentesen szállítják majd el a háztartásokban felgyülemlett, feleslegessé vált lomokat.

tovább»: Itt a lomtalanítási szezon

Tartalom átvétel