Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

karácsony

Meghívó Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat karácsonyi ünnepségére

Meghívó Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat karácsonyi ünnepségére

A régi lengyel hagyományainkhoz hívén, szeretettel meghívjuk karácsonyi ünnepségünkre 2017. december 02-án, szombaton 11 órakor a „Calypso” étteremben.(Miskolc, Városház tér 7.)

tovább»: Meghívó Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat karácsonyi ünnepségére

Szalon-Czukor és jazz-karácsony

Szalon-Czukor és jazz-karácsony

A már megszokott programokkal és új zenekarok fellépésével folytatódott a kellemesen nosztalgikus hangulatú Miskolci Szalon-Czukor ünnepváró programsorozat december 22-én a Szinva-teraszon. Ezúttal a Számadó zenekar, a Kisharang csengettyű együttes és a Miskolci Smoothjazz Band adott koncertet.

tovább»: Szalon-Czukor és jazz-karácsony

Ünnepi közlekedés Miskolcon

Ünnepi közlekedés Miskolcon

2012. december 23-án, advent utolsó vasárnapján is szombati menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai, kivéve a 44-es és ingyenes járatokat, melyek vasárnapi menetrend szerint járnak.

tovább»: Ünnepi közlekedés Miskolcon

Lengyel karácsony Miskolcon

Lengyel karácsony Miskolcon

A Miskolci Lengyel Önkormányzat 2012. december 16-án tartotta a hagyományos karácsonyi ünnepségét. Közösségünk tagjai fogékony volt a hívó szóra, és mint egy 50-en voltak jelen a Kolping házban.

tovább»: Lengyel karácsony Miskolcon

Miskolciak Karácsonya - szerdai programok

Miskolciak Karácsonya - szerdai programok

A Polgármesteri Hivatal Kulturális Osztálya által szervezett Miskolciak Karácsonya rendezvényre az egyházak, civil szervezetek, iskolák varázsolnak karácsonyi hangulatot a Szinva teraszra.

tovább»: Miskolciak Karácsonya - szerdai programok

Adventi várakozástól a Városi Szilveszterig

Miskolc nagyszerű hely a téli kikapcsolódásra. Pezsgő, színes város, ahol azonban a csendre, pihenésre vágyók is megtalálják a megfelelő szolgáltatásokat.  Ünnepeljen Miskolcon a miskolciakkal!

tovább»: Adventi várakozástól a Városi Szilveszterig

Adventi programajánló

Vasárnap megkezdődik az adventi időszak. Négy hét múlva ünnepeljük a karácsonyt. A meghitt készülődéshez számos programból választhatnak a miskolciak.

tovább»: Adventi programajánló

Tartalom átvétel