Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság 2010. évben vízkár-elhárítási céllal elkészítette a felsőzsolcai körtöltést, valamint elvégezte a felsőzsolcai vasúti ártéri hídnyílások kotrását

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság 2010. évben vízkár-elhárítási céllal – környezetvédelmi engedély nélkül – elkészítette a felsőzsolcai körtöltést, valamint elvégezte a felsőzsolcai vasúti ártéri hídnyílások kotrását. A környezetvédelmi hatóság az ügyben elvégzett környezetvédelmi felülvizsgálatot jóváhagyta, és a környezetvédelmi működési engedélyt az Országos Vízügyi Főigazgatóság, mint engedélyes részére határozatlan ideig megadta.

A teljes szövegű határozat 2016. március 8.-ig megtekinthető a B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Építési és Környezetvédelmi Osztályán (Miskolc, Városház tér 8. sz.) ügyfélfogadási időben.